Foto's maken een levensverhaal helemaal compleet
22535
post-template-default,single,single-post,postid-22535,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Foto's

Negentig jaar leven, betekent ook negentig jaar foto’s. Dit is slechts een klein deel van de vele meters fotoboeken die Hans in de loop der jaren samenstelde. Al die foto’s: keurig afgedrukt en ingeplakt. En gelukkig staan al die boeken ook nog in chronologische volgorde op de plank. 😅

Foto’s als handvat

Toen we met Hans’ levensverhaal bezig waren, bleken de albums heel handig om duidelijk te krijgen wat zich wanneer precies afspeelde. Na al die jaren is het namelijk best lastig om helder te krijgen wanneer die ene verre reis werd gemaakt of wanneer een verhuizing plaatsvond. Doordat Hans deze fotoboeken altijd zo nauwkeurig heeft bijgehouden, weten we nu zeker dat ook zijn levensverhaal chronologisch is. En natuurlijk nemen we een aantal van die vele foto’s op in het boek! De verschillende stadia van Hans’ leven worden zo nog zichtbaarder en vormen een mooie aanvulling op de tekst.

Laatste loodjes

Vandaag hebben we de laatste twee hoofdstukken afgerond. Nu nog de laatste puntjes op de i en dan gaat het boek echt naar de drukker. Toch altijd weer spannend hoe het eindresultaat eruit gaat zien!

Wil jij dat ook? Een verhaal laten schrijven over je leven? Of wil je iemand die je lief is zijn of haar levenshaal laten optekenen? Neem gewoon even contact met me op: dan bespreken we de mogelijkheden.

No Comments

Post a Comment