Zelf je levensverhaal schrijven - Voortleven herinneringsboeken
22583
post-template-default,single,single-post,postid-22583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
levensverhaal schrijven

Zelf je levensverhaal schrijven

Wil jij jouw levensverhaal schrijven, maar twijfel je of je dat wil uitbesteden? Je kan er ook gewoon voor kiezen om zelf aan de slag te gaan. Op de website van Remember me when I am gone vind je een handig Word-document met vragen, dat je zelf kan invullen. Het document is in het Nederlands beschikbaar en ook nog in 94 andere talen! Zo kunnen mensen van over de hele wereld hun eigen verhaal delen.

Levensverhaal verder uitdiepen

Zijn er nog andere onderwerpen waar je dieper op wil ingaan, maar die niet in dit document zijn opgenomen? Dan help ik je graag om vragen te verwoorden over bijvoorbeeld je jeugd, religie, werk, hobby’s, vriendschappen en familie. Die kun je dan vervolgens zelf beantwoorden.

Als Worddocument of boek

Ik kan je ook al het werk uit handen nemen: dan nemen we in overleg verschillende facetten van je leven door, die ik dan uitwerk tot een lekker lopend verhaal. Als je wil, plaatsen we er ook foto’s bij. Je kunt dit verhaal als een Worddocument ontvangen of professioneel laten opmaken en drukken, zodat je straks echt je eigen boek in handen hebt. Wat je keuze ook is: voor jezelf en voor je naasten is het geweldig om jouw herinneringen zwart op wit te hebben, zodat ze nooit verloren gaan!

Neem contact op

No Comments

Post a Comment