Herinneringsboek na overlijden - een blijvende herinnering
21471
page-template-default,page,page-id-21471,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
herinneringsboek over een ander

Herinneringsboek na overlijden

Een treffend beeld van iemand die je liefhebt

Rond een overlijden worden veel herinneringen opgehaald. Daarna droogt de stroom aan verhalen op en wordt het stil… Maar terwijl het leven om je heen lijkt voort te denderen, wil jij je herinneringen aan de overledene juist koesteren. Met een herinneringsboek houd je de herinneringen letterlijk vast. Voor altijd.

Een herinneringsboek laat je momenten herbeleven.

Herinneringsboek na overlijden houdt herinneringen levend

In een herinneringsboek vertellen verschillende mensen hun verhaal over een persoon. De diverse invalshoeken, interviews, korte quotes en vele foto’s zorgen voor één en al herkenning. Door daarnaast bijvoorbeeld in te gaan op iemands levensloop, werk, interesses, kenmerkende uitspraken en karaktertrekken wordt het totaalbeeld compleet.

Treffende typering van degene van wie je houdt

Door bewust te kiezen voor korte, lekker leesbare verhalen en veel fotomateriaal, ontstaat een prachtig en uniek herinneringsboek. Een boek om lekker door te bladeren, fragmenten te lezen en foto’s te bekijken. Een boek vol herkenning, om kostbare momenten steeds opnieuw te beleven. En te weten dat deze herinneringen nooit verloren gaan.