Herinneringsboek over een ander - een blijvende herinnering
21471
page-template-default,page,page-id-21471,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
herinneringsboek over een ander

Herinneringsboek over een ander

Een treffend beeld van iemand die je liefhebt

Rond een overlijden worden veel verhalen gedeeld en herinneringen opgehaald. Daarna wordt het stil… Het leven lijkt voort te denderen, terwijl de hoofden van nabestaanden juist vaak overlopen van gedachten aan de overledene. Zij hebben iemand verloren, maar willen de herinneringen vasthouden. Koesteren.

Een herinneringsboek laat je momenten herbeleven.

Herinneringsboek over een ander houdt herinneringen levend

In een herinneringsboek vertellen verschillende mensen hun verhaal over een persoon. Door de diverse invalshoeken, de interviews, korte quotes, rake typeringen en vele foto’s wordt een genuanceerd en herkenbaar beeld geschetst. Levensloop, relaties, hobbies, werk, interesses, verleden… Alle mogelijke onderwerpen komen aan bod. Maar ook: wat was zo kenmerkend aan deze persoon? Welke uitspraken en karaktertrekken typeerden hem of haar?

Treffende typering van een persoon

Door bewust te kiezen voor compacte verhalen en veel fotomateriaal, ontstaat een levendig en prettig leesbaar herinneringsboek. Een boek vol herkenning. Een boek dat je lekker kunt doorbladeren, net als een tijdschrift. Om hier of daar een fragment te lezen. Of foto’s te bekijken. En momenten opnieuw te beleven.