Herinneringsboek over jezelf - Voortleven herinneringsboeken
19173
page-template-default,page,page-id-19173,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
herinneringsboek over jezelf

Herinneringsboek over jezelf

Als herinneringen dreigen te doven

Als het einde van je leven in zicht komt, sta je vaker stil bij alles wat je hebt meegemaakt. Ouderdom, ziekte, dreigende dementie… Ze zorgen dat je het leven niet langer als vanzelfsprekend ervaart. Dan kun je overwegen een deel van je herinneringen tastbaar te maken en een herinneringsboek over jezelf samen te stellen.

Een boek helpt jou én je naasten herinneringen vast te houden.

Herinneringsboek over jezelf

In een herinneringsboek bundel je je herinneringen aan de mensen die je het meest dierbaar zijn. Aan de belangrijkste momenten uit je leven. Want juist de herinneringen die jij aan iemand hebt, aan de dingen die je deelde en samen hebt meegemaakt, zijn zo bijzonder. Welke beelden staan in jouw geheugen gegrift? Welke gevoelens roept iemand bij je op? Wat maakt hem of haar zo speciaal? Waar ben je dankbaar voor? Waar genoot je van? Wat heeft je geraakt?

Herinneringen vereeuwigen

Jij beslist zelf waar de verhalen in het boek over gaan. Welke mensen aan bod moeten komen. Welke hoogte- en dieptepunten je wilt belichten. Samen maken we een prachtig en uiterst leesbaar boek, met herkenbare teksten en veel fotomateriaal. Een herinneringsboek dat je lekker kunt doorbladeren. Een boek dat je zicht geeft op een rijk leven en waarin je vereeuwigt wat anderen voor je betekenen. Een boek dat jou én je naasten helpt herinneringen vast te houden.