Levensverhaal - Voortleven herinneringsboeken
19173
page-template-default,page,page-id-19173,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Levensverhaal

Levensverhaal

Bundel je verhalen en foto’s: voor jezelf én je naasten

Als je oud bent of ernstig ziek, is het leven niet langer vanzelfsprekend. Je staat vaker stil bij alles wat je hebt meegemaakt. Bij de mensen die voor jou belangrijk zijn. Door jouw verhalen, herinneringen en foto’s te bundelen in een boek, creëer je een prachtige, tastbare herinnering. Een levensverhaal is een uniek cadeau voor jezelf én voor degenen van wie je houdt.

Over jouw leven en persoon

In een levensverhaal breng je je levensloop in kaart en bundel je de herinneringen aan de momenten die voor jou het belangrijkst waren. Jouw hele leven passeert de revue. Als je wil, besteden we ook aandacht aan jouw interesses en voorkeuren, karaktereigenschappen en typerende uitspraken. Zo komen alle bekende en onbekende verhalen aan bod en schetsen we een beeld van je dat iedereen herkent.

Een uniek beeld van jouw leven en jouw persoon.

Jouw herinneringen aan anderen

Daarnaast kun je ook vertellen over de mensen die je het meest dierbaar zijn. Want jouw herinneringen aan hen zijn onvervangbaar. Welke beelden staan in jouw geheugen gegrift? Welke gevoelens roept iemand bij je op? Wat maakt hem of haar zo speciaal? Waar ben je dankbaar voor? Waar genoot je van? Wat heeft je geraakt?

Herinneringen vereeuwigen

Jij beslist zelf welke elementen je in het boek opneemt. Welke mensen aan bod moeten komen. Samen maken we er een mooi boek van, met lekker leesbare teksten en veel foto’s. Een boek dat je zicht geeft op een rijk leven en dat jou en je naasten helpt herinneringen vast te houden.