Tarief herinneringsboek
21477
page-template-default,page,page-id-21477,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Tarief herinneringsboek

Tarief herinneringsboek

Het tarief van een herinneringsboek? Dat is afhankelijk van het aantal personen en onderwerpen dat je aan bod laat komen. Tijdens een gesprek bespreken we de elementen waaruit je kunt kiezen. Vervolgens bepaal je zelf de inhoud. De kosten hangen vooral af van het aantal gesprekken en het totaal aantal artikelen en pagina’s. Ook de manier waarop de foto’s worden aangeleverd speelt een rol. Zijn de foto’s digitaal en van goede kwaliteit? Of moeten ze eerst worden ingescand en bewerkt?

Hieronder vind je een indicatie van de kosten, zodat je globaal weet waaraan je moet denken.

Basis herinneringsboek

Professioneel vormgegeven boek met harde kaft – iets kleiner dan A4
24 pagina’s
32 tot 48 foto’s
Full color

v.a. € 3.500,-

Inclusief twee exemplaren

Extra exemplaren? Die kun je altijd bijbestellen. Ook naderhand.

Persoonlijk contact

Voor een herinneringsboek zijn persoonlijk contact, rust en aandacht een vereiste. Naast het kennismakingsgesprek van ongeveer anderhalf uur, vinden er voor dit boek vier interviews/gesprekken plaats van zo’n 2 uur en twee telefonische interviews van een half uur.
Daarnaast plannen we een afspraak van 2-3 uur in om de foto’s uit te zoeken en een afspraak van een half uur om de vormgeving te bespreken.

Je bepaalt zelf de inhoud van het boek.
En daarmee ook de kosten.

Maak een afspraak

Offerte op maat

Ben je geïnteresseerd? Dan zetten we tijdens een kennismakingsgesprek je wensen op een rij. Aansluitend ontvang je een offerte op maat.