Tarief herinneringsboek
21477
page-template-default,page,page-id-21477,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Tarief herinneringsboek

Tarief herinneringsboek

Het tarief van een herinneringsboek of levensverhaal? Dat is van veel factoren afhankelijk. Van het aantal gesprekken dat we hebben en van de uitvoering van het boek. Van het aantal pagina’s en de manier waarop het is opgemaakt. Ook de manier waarop de foto’s worden aangeleverd speelt een rol. Zijn de foto’s digitaal en van goede kwaliteit? Of moeten ze eerst worden ingescand en bewerkt?

Om een goed beeld te krijgen van de kosten is het belangrijk eerst in kaart te brengen wat je precies zou willen. Daarom plannen we altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dan kan ik je ook meteen vertellen over de mogelijkheden. Naar aanleiding hiervan ontvang je dan een voorstel,  zodat je zelf een keuze kunt maken. Eventueel krijg je verschillende opties aangereikt.

Persoonlijk contact

Voor een herinneringsboek of levensverhaal zijn persoonlijk contact, rust en aandacht een vereiste. Naast het kennismakingsgesprek vinden er diverse interviews/gesprekken plaats van zo’n twee uur.
Daarnaast plannen we een afspraak van zo’n twee tot drie uur in om de mooiste, geselecteerde foto’s door te nemen. En om een treffende foto voor de cover uit te kiezen.

Een boek in 7 stappen

Je bepaalt zelf de inhoud van het boek.
En daarmee ook de kosten.

Maak een afspraak

Offerte op maat

Ben je geïnteresseerd? Dan zetten we tijdens een kennismakingsgesprek je wensen op een rij. Aansluitend ontvang je een offerte op maat.